PRIJZEN

Onze prijzen zijn afhankelijk van de lengte van het verblijf en het seizoen. Hieronder vind je de overzichten van Lavaux en Tenneville per seizoen en periode met huurprijs, verbruiksforfait, bijdrage voor schoonmaak en de waarborg. 
De correcte prijs verkrijg je door de huurprijs te vermeerderen met het verbruiksforfait en de bijdrage in de poets. Daarbij komt nog de waarborg, die uiterlijk 14 dagen na het einde van het verblijf wordt terug gestort indien alles correct werd achtergelaten. Laadbeurten voor elektrische wagens worden rechtstreeks aan de laadpaal betaald door de huurder en vallen buiten het verbruiksforfait.

De prijzen voor Lavaux zijn per woongedeelte (Chez Prosjnev of Chez Bayron). Beide woongedeelten zijn volledig apart en privé en goedgekeurd voor elk maximaal 6 personen en 1 baby. De perfect omheinde tuinen komen nergens tegen elkaar.

De prijzen voor Tenneville zijn voor de woning Chez Nanuz. De woning is beschikbaar voor maximaal 12 personen. Er zijn geen voorzieningen voor baby's in deze woning.

Honden zijn heel welkom en verblijven altijd gratis.

OMBOEKGARANTIE MOGELIJK (inclusief medische overmacht voor mens en hond) - zie prijslijst en algemene voorwaarden of contacteer ons voor meer informatie.

PRIJZEN LES PATTES ROYALES - LAVAUX 2024 - KLIK HIER
PRIJZEN LES PATTES ROYALES - TENNEVILLE 2024 - KLIK HIER

PRIJZEN LES PATTES ROYALES - LAVAUX 2025 - KLIK HIER
PRIJZEN LES PATTES ROYALES - TENNEVILLE 2025 - KLIK HIER

Hout, bed-, bad- en keukenlinnen is niet beschikbaar en dient door onze gasten zelf voorzien te worden. Er is geen mogelijkheid om linnen te huren.

Internet wordt gratis ter beschikking gesteld via WiFi. 
De ligging van ons paradijs in Lavaux, waar Chez Bayron en Chez Prosjnev gevestigd zijn, heeft zeer slechte GSM-ontvangst voor sommige providers. Er is een vaste lijn voor noodgevallen. Bellen via WiFi is geen probleem.
Chez Nanuz in Tenneville heeft wel een goede GSM-ontvangst. 

Er zijn op beide locaties laadpalen voorzien voor elektrische wagens. Er kan rechtstreeks aan de paal betaald worden met Payconiq.

Voor een boeking ontvang je een huurovereenkomst en vragen we een voorschot van 25% van het totale bedrag te betalen. De resterende som ontvangen we graag ten laatste 1 maand voor de aanvang van het verblijf. De waarborg wordt binnen de 14 dagen na het einde van het verblijf teruggestort, volgens de voorwaarden die we vermelden in de huurovereenkomst. 

Wil je graag een optie nemen op een periode? Dat kan! Gebruik het reserveringsformulier en vermeld in de 'opmerkingen' dat het om een optie gaat of contacteer ons via mail.