PRIJZEN

Onze huurprijzen zijn afhankelijk van de lengte van het verblijf en het seizoen. Hieronder vind je een volledig overzicht, inclusief verbruiksforfait, bijdrage voor schoonmaak en een waarborg. 
De prijzen voor Lavaux zijn per woongedeelte (Chez Prosjnev of Chez Bayron). Beide woongedeelten zijn volledig apart en privé. De tuinen komen nergens tegen elkaar.
De prijzen voor Tenneville zijn voor het woongedeelte Chez Nanuz. 

Honden verblijven altijd gratis.

CORONA OMBOEKGARANTIE MOGELIJK - zie prijslijst en algemene voorwaarden of contacteer ons voor meer informatie.

Chez Nanuz in Tenneville is de rest van het jaar 2021 ook beschikbaar voor een kleine bezetting (3 kamers en 1 badkamer).  Voor de aangepaste prijzen zie ook de prijslijst van Tenneville.

Prijzen Les Pattes Royales - Lavaux 2021 - klik hier
Prijzen Les Pattes Royales - Tenneville 2021 - klik hier

Hout, bed-, bad- en keukenlinnen is niet voorzien en dient door jullie meegebracht of aangekocht te worden. Er is geen mogelijkheid om linnen te huren.

Internet wordt gratis ter beschikking gesteld via WiFi en is stabiel. 
De ligging van ons paradijs in Lavaux, waar Chez Bayron en Chez Prosjnev gevestigd zijn, heeft zeer slechte GSM-ontvangst voor sommige providers. Er is een vaste lijn voor noodgevallen. 
Chez Nanuz in Tenneville heeft wel een goede GSM-ontvangst. 

Voor een boeking ontvang je een huurovereenkomst en vragen we een voorschot van 25% van het totale bedrag te betalen. De resterende som ontvangen we graag ten laatste 1 maand voor de aanvang van het verblijf. De waarborg wordt binnen de 14 dagen na het einde van het verblijf teruggestort, volgens de voorwaarden die we vermelden in de huurovereenkomst. 

Wil je graag een extra dag boeken in het laagseizoen of een optie nemen op een periode? Dat kan! Contacteer ons via mail om dit af te spreken.